U kunt onze volledige voorraad bekijken en direct online bestellen! Wij bezorgen door heel Nederland!

ALGEMENE VOORWAARDEN MEUBELOUTLET 058

* Te leveren diensten

De transporteur is verantwoordelijk voor het correct en onbeschadigd afleveren van de door de klant op transport gezette goederen, dit met uitzondering van de overeengekomen beschadigingen genoteerd op de getekende factuur.

Het is niet de taak van de transporteur om de goederen te monteren, demonteren, te verpakken in dozen of uit de verpakking te halen om de bezorging mogelijk te maken, tenzij dit is overeengekomen met de klant en op factuur is vast gelegd.

De transporteur is verantwoordelijk voor de geleverde artikelen tot de deur, in overeenstemming met de klant worden de artikelen voor de klant naar binnen gebracht en gemonteerd, dit geheel voor de verantwoordelijkheid van de klant.

De Transporteur levert de goederen alleen af als deze op normale wijze naar binnen gebracht kunnen worden.

De Transporteur is niet verantwoordelijk indien de geleverde artikelen te groot zijn voor te kleine trappenhuizen, liften, deuropeningen.

 

* Toegankelijkheid

De klant is verantwoordelijk voor de toegankelijkheid in de woning, denk hierbij aan kasjes, schilderijen, lampen, of andere voorwerpen die de levering bemoeilijken.

In overleg met de bezorgers bestaat de mogelijkheid om de obstakels te verplaatsen, dit geheel voor de aansprakelijkheid van de klant.